Investment Performance Report Error

rayplayer's Avatar

rayplayer

29 Jan, 2021 10:03 PM

Hi, I have just sold all of the shares that were held in 2 separate investment accounts.

All is good when I look at the registers for each account and the securities detail in so far as the share are correctly recorded as sold. However, I have noticed an anomaly in the Investment Performance Report as only one of the accounts is correctly reporting sales - as far as the report shows there have been no sales in the other account?

Any help would be appreciated.

Many Thanks

Ray

  1. 1 Posted by Stuart Beesley ... on 30 Jan, 2021 11:42 PM

    Stuart Beesley - JUST A FELLOW USER and Toolbox ‘guy’'s Avatar

    Tricky to diagnose. Have you checked the report parameters for dates and securities selected etc?

  2. 2 Posted by rayplayer on 02 Feb, 2021 08:26 PM

    rayplayer's Avatar

    Hi Stuart, I have adjusted the report parameters so that both of accounts and not just the securities are selected and suddenly all is good, and sales appear in both accounts.

    No idea why that fixed it, particularly as the sales appeared in one account and not the other, but it has :) So many thanks for your help.

    BR's

    Ray

  3. 3 Posted by Stuart Beesley ... on 02 Feb, 2021 08:33 PM

    Stuart Beesley - JUST A FELLOW USER and Toolbox ‘guy’'s Avatar

    👍

  4. rayplayer closed this discussion on 03 Feb, 2021 12:23 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac